MENINGGI JANGAN SAMPAI MEMBUANG BUDI, MERENDAH JANGAN SAMPAI TERGADAI MARUAH

Tuesday, February 15, 2011

Giveaway From Sabah

Selamat Pagi..
Hari nie ak terjumpa plak blog kontest Give Way Fro Sabah nie by Wanbu
S0 ak nak try menj0inkn diri lah..
ha3~



Peraturan die senang jerk..

1.) Korang mesti ceria dan ad blog sendiri *opkos ak ad*
2.) Sudi dan seikhlas hati menjadi follower blog.*ok i follow u* lalala~
3.) Jangan lupa postkan gambo GA nie kat entry blog korang pastu
link-kan skali ke blog cambestjerk *ok dah link n dh tayang ganbo GA*
4.) Nie yang paling penting! Nyatakan impian korang bila korang perpeluang
pergi ke Sabah. 
Cth.1/ Saya nak sangat pergi Sabah pasal pulau-pulau kat sana sangat cantik.*nie contoh die bg*
5.) Akhir sekali, tinggalkan jejak korang pada ruangan komen sebagai bukti anda telah menyertai GA nie.

Nie die impian ak klau dapat pi SABAH NEGERI DI BAWAH BAYU
==> walaupun ak dh pernah pegi..tp ak nk pi coz ak nk berjimba-jimba ngn kawan2 di atas puncak Gunung Kinabalu..manatau kan terjumpa plak ngn Putera Gunung Kinabalu..syi0k w0oo..

p/s :: encik yg anjurkan k0ntest..sye nak sgt hadiah Giveaway nie tau..*xtau malu kam0o*


7 comments:

Miszeifa Salahuddin said...

nk hadiah tu gak tp x nk join contest... leh x? hiihihiii

nurul_diya m. nor al-haj said...

ha3~
j0m pi Sabah Pipah..
kita blik kg sama2~

Miszeifa Salahuddin said...

hahhaaa bru ak tau ko ad kg kt sabah hihhiii... jom g ko support ak ...

fariza fauzi said...

seeeeeeeeedapnya !

fariza fauzi said...

seeeeeeeeedapnya !

wanbu said...

tq... join saya punyer giveway (^_^)

wanbu said...

Tahniah! Anda pemenang Giveaway from Sabah