MENINGGI JANGAN SAMPAI MEMBUANG BUDI, MERENDAH JANGAN SAMPAI TERGADAI MARUAH

Sunday, December 30, 2012

Bali Ohsem..!!!

Tengok gambar je la yer...
Oleh sebab ada problem dengan memory card..
Ini antara yang dapat diselamatkan..
huhu2~







 
 
          








P/S : Bila zamannya la nak dpt gambar2 yang lain dr budak tepi 2 org tu... dah nak bertukar tahun kot...

Bila Hati Bicara

Aku masih disini
Di dalam cinta yang tak ingin ku kotori
Bila rasa ini tak jua hilang pergi
Biarlah ku sendiri berteman sepi
Biarlah mulut terkunci mati
Biarlah hati berbicara sendiri
Biarlah rasa ini hanya sebatas mimpi


Wednesday, December 12, 2012

Selamat Pengantin Baru


Hye korang..
Dah lama beno tak update kat sini..

Malaih nak membebel..
Kita terus ke point utama..
Bulan doblas ni mesti ramai yang kawin kan, kan, kan??
Termasuklah my bro cousin Abang AP.
Best Wishes from Hjh Karseh Family
''May Allah Bless Both of You Untill Jannah''
Aamin..







Big Congratulation to :
Khairul Nor Affandy & Nur Khairunnis..