MENINGGI JANGAN SAMPAI MEMBUANG BUDI, MERENDAH JANGAN SAMPAI TERGADAI MARUAH

Friday, March 4, 2011

Jom Jana Pendapatan Dengan Heartbeat

Salam semua..
Korang pernah dengar pasal Heartbeat tak..
klau nak tau tekan iklan bawah nie..




Klau korang susah sangat dapat buffered earning dr Nuffnang..korang boleh try nie..
klau join Heartbeat nie..traffic lemau p0n boleh dpt income gak..


Kalau korang dh tekan iklan kat ats tue..
akan muncullah cmni..


then, korang create account..

click untuk tumbesaran
Nnt korang isilah f0rm2 yg ada kat dlm tue..

lepas dah isi form korang bolelah dptkan code untuk letakkan kat korang nyer blog..



ada mcm2 jenis coe yg korang boleh letak..
ikut suka hati korang lar nk letak yg mne satu..
Aiman x kisah..

tekan untuk tumbesaran..
nah..klau nk try tekan sini

tak pun kotang tekan iklan kat bawan nie..



SELAMAT MENCUBA..!!

P/S : Korang jgn igt ak suruh tekan iklan2 tue untuk dpt duit tau..ekceli ak x kisah sgt pon psl duit nie..tp klau korang nk tekan2 laa..