MENINGGI JANGAN SAMPAI MEMBUANG BUDI, MERENDAH JANGAN SAMPAI TERGADAI MARUAH

Friday, March 25, 2011

Hasil Karya.. Doodlekah..??

OK...
Selamat Tengah Hari..
Sejak aku letak gambar kartun kat FB..
ramai yang suruh aku lukiskn gambar untuk mereka..
s0rang minta..yang lain ppopn nak jugak..
lebih2 lagi kawan dr ex-SMKBM..
ayaaa..
terpaksa aku lukiskan gak..
nnt ada yang kecik ati lak..

so aku nk tunjukkan hasil karya aku yg x seberapa nie..


Yang nie gambar profile picture saya sekarang


Yang nie untuk coursemate saya..


Yang nie blom bg lagi tuan empunya badan..


Yang nie Anis..mlm2 buta die mintak..terpaksa lukis..nnt x tenang lak tido..he2~


Yang nie for Ayu


Ini untuk rakanku Ema Kriema


Ini Pocet a.k.a Syidah yer..


Nie my little junior..he~

Itulah hasil karyaku di kala kebosanan..
adala lagi satu gambar..
ak tidak lukis..
just tlong warna jerr

tadaaaa..


gambar nie untuk Zinnirah..
bole plak die mintak aku lukis gambar yag rambutnya curly then ada bunga kat kiri..
aku mne la tau..
so ak bg je la gambar nie kat die..

Ok..untuk pengetahuan korang semua..
aku bangga depa guna hasil karya aku..
http://www.emocutez.com




3 comments:

RAIDAH89 said...

nad..nak la jgak.....nant aku nangis kang....nak..nak..nak...nak yg cm ko tu..laki n pmpuan...ahhhha..nant aku upah gula2 ae...hehehhe

nurul_diya m. nor al-haj said...

cer hg try lukis sendiri..ha3~

nur anis said...

cute sangat la...pandainya lukis..suke..:)