MENINGGI JANGAN SAMPAI MEMBUANG BUDI, MERENDAH JANGAN SAMPAI TERGADAI MARUAH

Monday, October 28, 2013

Hilang Gambar Kenangan

Assalamualaikum.

Hari ni nak cerita pasal kehilangan segala gambar kenanganku berikutan kerosakan tahap teruk external hard disc ku..
Tak tau nak describe rasa hati...
Sedih ke, hancur luluh hati ke, gembira ke...
#kwn2 pun ckp ak ni muka xde perasaan...
erk...yeke...

Antara gambar2 yg hilang tu adalah gambar raya daripada tahun 2009 hingga 2013..
Klau umur panjang,tahun depan nk tangkap banyak2 ganti gambar yang hilang tu..

Gambar lain..
huhuhu~ #sedih nak cerita..
gambar2 aku pi holiday la...
Gambar kat Cameron, gambar pi Kuching, Bali, Bandung..
Nak tangkap semula gambar kat Cameron tu bole lagi la kot...
 Yang kat Kuching, Bali, Bandung tu...aissshh..

Nasiblah ad beberapa  gambar yang selamat, sebab simpan kat folder lappy ni...

Ni gambar kat Kuching..
Nasib baik ad upload kat FB..




Yang ni plak gambar Bali yg selamat








Gambar kat Bandung..





''Jauh Perjalanan, Luas Pemandangan''
Subhanallah
Allahuakbar..

3 comments:

Zara Nurhaidah said...

Wah.. All Pena ke binding to Xsempat ke Bali. Insyallah, umur pnjg dpt la jejk ke sna lg..

Zara Nurhaidah said...

*akk pena ke bandung tp xsempat ke Bali.

Susa skit typing kat enset ni..hihi

Invisible Me said...

hard disk rosak jugak hari tu. tp cari jugak software tuk recover data data dalam tu tp hard disknya mcm tak bole nak diselamatkan dah.