MENINGGI JANGAN SAMPAI MEMBUANG BUDI, MERENDAH JANGAN SAMPAI TERGADAI MARUAH

Friday, October 12, 2012

Semakan online calon yang berjaya menduduki Ujian MTeST.

Salam Jumaat...

Hari ni 12 Oktober 2012...
So, maknanya hari ni adalah tarikh bagi semakan online nama calon yang berjaya menduduki Ujian MTeST.
Bagi sapa2 yang telah membuat permohonan online bagi permohonan program DPLI- JQAF ambilan Januari 2013 anda boleh membuat semakan online di sini .



Korang buh la no. i/c korang...jgn buh i/c org lain...smpai mati la tak jumpa...
pastu masukkan no. pin yg korang beli kat BSN..
tu je..
Bagi yang berjaya..
Selamat Menduduki Peperiksaan..
 Korang study la apa2 yg patut yer..

 p/s : macam best je jd cikgu.. "SELAMAT PAGI CIKGU", KATA EHSAN
  

2 comments:

ayu zan said...

Diya dapat x?

Nadia Elena said...

mula2 memang best la jadi cikgu, lama2 bosan kot. hahaha~