MENINGGI JANGAN SAMPAI MEMBUANG BUDI, MERENDAH JANGAN SAMPAI TERGADAI MARUAH

Sunday, April 8, 2012

Menu Sihat Hari Ini..


Tadaa...
Menu makan untuk hari ini....
Nasi ayam kukus...
Dari nasi sehingga ayam dikukus ye tuan-tuan dan puan-puan...
Abah dari semalam cakap nak makan nasi ayam...
Nah, nasi ayamnya...


Ingat esok nak buat bakso...
so, sambil buat nasi ayam sempat gak la membuat bebola daging nie..
Nie buat pun try and error je...
sebab tak tau nak buat camne...
Td mama cakap mcm tak jadi je bebolanya...
sebab rasa tepung lagi...
so, kne rebus lagi kot...
Kalau jadi buat bakso nie..
boleh buka gerai 'Bakso Cinta" macam dalam filem Ketika Cinta Bertasbih..
hahaha..
tu je la...
tatata...


1 comment:

iF_inspiringFuture said...

perhatian!perhatian!
anda di tag di blog saya.
tengok ni...http://fariedasikicik.blogspot.com/2012/04/ditag-dan-ngetag.html